logo bolaro

 

Beste leden / ouders / verzorgers,


In de afgelopen jaren zijn we als Scouting Bolaro flink gegroeid en gelukkig kunnen we als vereniging rekenen op een grote groep trouwe vrijwilligers. Echter is bij de inventarisatie voor het komende seizoen (schooljaar 2024-2025) gebleken dat van de huidige groep leiding een deel volgend jaar gaat stoppen.

Dit naast het huidige tekort, wat op dit moment wordt ingevuld door vrijwilligers die dubbele taken uitvoeren. Voor komend seizoen betekent dit dat het lastig of zelf onuitvoerbaar zal worden om alle huidige opkomsten (bevergroep, 3 welpengroepen, 2 scoutsgroepen en de explorergroep) van voldoende leiding te voorzien.


Natuurlijk zouden we het erg jammer vinden als het nodig is om één of meerdere opkomsten te moeten laten vervallen, omdat dit leidt tot grotere groepen en minder aanbod van momenten in de week waarop onze jeugdleden het scouting spel kunnen ervaren.

Daarom zijn we de afgelopen tijd al druk bezig geweest met het werven van nieuwe vrijwilligers, maar dat heeft tot op heden niet voldoende opgeleverd. In de komende periode willen we daarom nog extra ons best gaan doen om het tekort aan leiding op te vullen en mogelijk kan u ons hierbij helpen.

Bent of kent u iemand die interesse heeft om ons leidingteam te komen versterken, geef dat dan bij ons aan (via onze groepsbegeleider Edwin van Egmond (06-30639647) of bij de leiding van de betreffende speltak).

Omdat we snappen dat het een grote stap is om je als leiding aan te melden bij onze vereniging organiseren we een laagdrempelige en vrijblijvende informatieborrel op zaterdag 27 januari van 16u tot 20u.

Omdat we graag willen weten of hier interesse voor is, vragen wij geïnteresseerden dit formulier in te vullen. Natuurlijk kan deze link ook met andere geïnteresseerden gedeeld worden. Mensen die een andere vrijwilligerstaak zouden willen uitvoeren, maar geen interesse hebben om leiding te worden zijn ook van harte welkom bij deze avond om kennis te maken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Wij hopen dat we er samen voor kunnen zorgen dat ook de komende jaren de vereniging voldoende vrijwilligers heeft om alle kinderen in de Bodegraven de kans te kunnen bieden om het scoutingspel te kunnen spelen bij onze vereniging.

Met vriendelijke groet namens het bestuur en alle vrijwilligers.

 

Scan de QR Code om gelijk bij het aanmeld formulier te komen.