Scouting staat voor uitdaging! Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Als je lid wilt worden van Scouting Bolaro kun je eerst 3 keer komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep.  Mocht je het na 3 keer niets vinden, dan ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan word je automatisch lid en mag je iedere week komen. Als je een paar maanden lid bent word je geïnstalleerd en mag je je Scoutfit dragen. Op dat moment hoor je er echt bij!

Wil je lid worden, let dan wel op het volgende:

  • Je kunt 3 keer komen kijken, daarna moet je besluiten lid te worden. Word je geen lid, dan kun je niet meer komen; je betaalt dan namelijk geen contributie.
  • Wil je komen kijken bij een speltak, neem dan van te voren contact op met de teamleider. Contactinformatie staat op de betreffende speltakpagina's.
  • Het lidmaatschap gaat in vanaf het moment dat je jezelf opgeeft via het inschrijfformulier en je betaalt contributie vanaf het moment dat je bij Scouting Nederland ingeschreven staat.
  • Als je lid bent, dan verwacht de leiding dat je er iedere opkomst bij bent. Als je een keertje niet kunt, moet je je altijd afmelden bij de leiding.
  • Als je lid bent, verwachten we dat je zo snel mogelijk een Scoutfit blouse draagt. De speltakbadge en groepsbadge kun je kopen bij de speltakleiding. Het installatieteken draag je pas vanaf het moment dat je bent geïnstalleerd.

Meer informatie? Kijk dan in onze ouderbrochure!

pdf